„A gyógyítás által mi magunk is gyógyulunk. Ez a szeretet varázsereje” Lauren Brooke

Betegápolás, otthonápolás támogatása

Betegápolás idején

Egy súlyos beteg családtag ápolásában igen gyakran a fizikai leterheltség mellett az igazi nehézséget az érzelmi viszonyok okozzák. Az új, fárasztó helyzet megváltoztatja a családi dinamikát, a családtagok önmagukról, a betegről és a többi családtagról alkotott képét. Felszínre hozhathatja a meg nem oldott és el nem rendezett párkapcsolati, testvéri, szülő-gyermek konfliktusokat. A betegápolás fizikai tevékenységei is érhetik felkészületlenül a családokat, hiszen ezzel a területtel a mai társadalomban csak a hivatásként ápolást végzők foglalkoznak.

Az otthonápolás minőségének javítása

Mind az érzelmi konfliktusok, mind a fizikai ismeretek hiánya ronthatja az otthonápolás minőségét. Emiatt a szeretett személy elvesztése után akár évtizedekig megmaradhat a családtagban a bűntudat, hogy jobban is helyt állhatott volna. Ez az érzés akár egész hátralévő életére árnyékot vethet, gyakran saját magát is megbetegítve. Célom mind a betegápolás során, mind a szeretett személy elvesztése után keletkező gyötrelmek oldása, a hozzám forduló érzelmi kísérése, megnyugtatása. Amennyiben támogatásra van szüksége, keressen meg az alábbi elérhetőségeimen.

 

Amiben támogatást tudok nyújtani

– mentális és lelki támogatás
– érzelmi kísérés, meghallgatás
Az Ars Moriendi kezdeményezés segítségével:
– ápolási technikák bemutatása
– gyógyászati segédeszközök használata
https://www.arsmoriendi.hu/workshop/

Az oldalon szereplő képek Sárközi Zsuzsanna fotóművész munkái, aki szeretett édesapját gondozta és kísérte nemrég bekövetkezett haláláig.

Várom üzenetét, kérdéseit

Adatkezelési hozzájárulás:*

Telefonszámom: +36704553949

E-mail címem: kapcsolat@bekeeva.hu

A munkámmal kapcsolatos általános tudnivalók

A konzultáció díja:
60 perc: 10.000 Ft
90 perc: 15.000 Ft

A segítő beszélgetéseket általában a kliens otthonában végzem Budapesten, Fejér és Pest megye bizonyos településein, előzetes egyeztetés után. Az utazás költségét és idejét nem számítom fel.  Online kapcsolódás, illetve más helyszínen történő személyes találkozás is lehetséges. A konzultáció díjának 20%-át az Ars Moriendi kezdeményezésnek ajánlom fel https://www.arsmoriendi.hu/

A mentálhigiéné nem állít fel diagnózist és nem gyógyít. Tevékenységem nem helyettesíti a pszichológus és/vagy pszichiáter által végzett terápiát, de hatékonyan kiegészítheti, illetve megelőzheti azokat.

Facebook oldalam

Copyright © Beke Éva
2021-

Figyelem! Ha böngészőjében engedélyezte, akkor oldalaim sütiket használnak a felhasználói élmény növelésére és személyi azonosítás nélküli látogatottsági statisztika készítésére.