„Ha már tudod, mi végre születtél, megtudtad magadról a legfontosabbat.​” Tatiosz

Önkifejezés

Az önkifejezés öröme

Az önkifejezés fogalmát a leggyakrabban a művészetekkel kapcsolatban használjuk. Valóban, a különböző művészeti ágak a leglátványosabb formái, ugyanakkor önmagunk kifejezése természetesen nem korlátozódik csak ezekre a területekre. Az élet bármely területén megélhetjük önmagunk szabad áramlását és teremtését, legyen szó akár a leghétköznapibb tevékenységeinkről, kapcsolódásainkról vagy megjelenésünkről.

Nem az a lényeg, hogy a külvilág számára értékelhető, vagy akár professzionális alkotást hozzunk létre. Az önkifejezés bármely formája, a kiáradó örömmel végzett tevékenység felszabadítja és megnyugtatja elménket és sejtszintig testünket is. Egy ellazult tudatállapotot eredményez, amely megengedi a testi, lelki gyógyulást, regenerálódást. Amennyiben mindehhez a szépség érzete és az alkotás sikerélménye is társul, az helyreállítja önbizalmunkat és önértékelésünket, segít önmagunk elfogadásának bonyolult folyamataiban.

Ami szükséges hozzá

A valódi önkifejezés megéléséhez azonban ki kell kapcsolnunk megfelelési vágyunkat, szeretethiányunkat és sikerességre való törekvésünket. Az éppen végzett tevékenységnek értékessé kell válnia csupán csak az átélése által, önmagunknak pedig a létezés öröme által. Ehhez gyakran hosszú út vezet, melyen szívesen elkísérem és támogatom. Forduljon hozzám bizalommal!

Amiben támogatást tudok nyújtani

– mentális és lelki támogatás
– érzelmi kísérés, meghallgatás

Várom üzenetét, kérdéseit

Adatkezelési hozzájárulás:*

Telefonszámom: +36704553949

E-mail címem: kapcsolat@bekeeva.hu

A munkámmal kapcsolatos általános tudnivalók

A konzultáció díja:
60 perc: 10.000 Ft
90 perc: 15.000 Ft

A segítő beszélgetéseket általában a kliens otthonában végzem Budapesten, Fejér és Pest megye bizonyos településein, előzetes egyeztetés után. Az utazás költségét és idejét nem számítom fel.  Online kapcsolódás, illetve más helyszínen történő személyes találkozás is lehetséges. A konzultáció díjának 20%-át az Ars Moriendi kezdeményezésnek ajánlom fel https://www.arsmoriendi.hu/

A mentálhigiéné nem állít fel diagnózist és nem gyógyít. Tevékenységem nem helyettesíti a pszichológus és/vagy pszichiáter által végzett terápiát, de hatékonyan kiegészítheti, illetve megelőzheti azokat.

Facebook oldalam

Copyright © Beke Éva
2021-

Figyelem! Ha böngészőjében engedélyezte, akkor oldalaim sütiket használnak a felhasználói élmény növelésére és személyi azonosítás nélküli látogatottsági statisztika készítésére.