„Nagy szeretettel és együtt, csodálatos dolgokat tehetünk.” Kalkuttai Teréz anya

Korrepetálás,

csoportmunkák

Magyar nyelvtan, irodalom és történelem korrepetálás lelki támogatással

Kiscsoportos fejlesztés magyar nyelvtan, irodalom és történelem tárgyakból

Nagy életkanyarok után tértem vissza a tanításhoz. Szeretném elérni, hogy a gyerekek másképp tekintsenek a jövőjükre. Az a remény vezet, hogy majd egyre többen közülük elégedetten tudnak az életükre visszatekinteni. Az elégedettséghez az önmagukra találás szükséges, erről viszont már gyermekkorban érdemes velük beszélgetni. Játékosan, humorral, nevetve megmutatni nekik a világot és ami még fontosabb, hagyni őket saját magukkal megismerkedni.. És igen, a felelősségérzetükre és a hozzáállásukra is hatni! Manapság az érdeklődést és a tanulás szeretetét alsó tagozatban kiöli belőlük a rendszer. Nincs idő és energia a kreativitásra, habár csodálatos emberek tanítanak a legtöbb iskolában. Erre a hiányra ráébredve döntöttem el, hogy korrepetálást is vállalok.

Családias környezetben, nyugodt körülmények között várom gyermekeiket, amennyiben úgy érzik, szükségük van egyrészt a tananyagban való jártasságuk elmélyítésére, másrészt szeretnék, ha közben a gyermek lelki támogatást, megértést és bíztatást is kapna.

A csoportok 3-5 fő létszám esetén indulnak, előre egyeztetett időpontban, a 11.kerületben, közel a Tétényi út – Egérút kereszteződéséhez.

Ár: 18.000 Ft/ hónap/ 4 alkalom (heti 1 x 60 perc)

 

 

Jelentkezés, üzenet, kérdés

Adatkezelési hozzájárulás:*

Telefonszámom: +36704553949

E-mail címem: kapcsolat@bekeeva.hu

A mentálhigiéné nem állít fel diagnózist és nem gyógyít. Tevékenységem nem helyettesíti a pszichológus és/vagy pszichiáter által végzett terápiát, de hatékonyan kiegészítheti, illetve megelőzheti azokat.

Facebook oldalam

Copyright © Beke Éva
2021-

Figyelem! Ha böngészőjében engedélyezte, akkor oldalaim sütiket használnak a felhasználói élmény növelésére és személyi azonosítás nélküli látogatottsági statisztika készítésére.