„Nagy szeretettel és együtt, csodálatos dolgokat tehetünk.” Kalkuttai Teréz anya

Műhelyek,

csoportmunkák

Lélekszépészet műhely

Csoportmunka szépségiparban dolgozó szakembereknek: Hogyan segítsük gyászoló vagy félelmeket átélő kliensünket?

Ez a műhely téged vár, amennyiben voltál már – vagy úgy érzed leszel – olyan helyzetben, amikor a vendéged kezelés közben kétségbeesik, mert gyászol, mert fél a haláltól, retteg a szerette elvesztésétől és te nem voltál/vagy benne biztos, mit mondj neki.

A találkozó elején a bevezetés és a hangolódás érdekében előadást tartok a gyász, a halálfélelem, a haldoklás lélektani folyamatairól. Kávészünet után beszélgetőkört alkotunk és szituációs gyakorlatokat végzünk. Megosztom veletek a hospice otthonápolásban és egyéni gyászkíséréseim során szerzett tapasztalataimat, de a hangsúly az általatok megélt történetek átbeszélésén lesz.

A csoportmunka végére úgy érezheted, hogy nyugodtabban és hozzáértőbben viszonyulsz a hasonló szituációkhoz, esetleg oldódik a benned lévő, ezen témák okozta feszültség is. Az is lehet, hogy élettapasztalataid alapján már teljesen jól kezeled ezeket a helyzeteket, akkor a műhelymunka során erre megerősítést kapsz.

A szépségápolásban dolgozók sokkal több segítségre szorulóval találkoznak, mint a mentális és pszichés támogatást nyújtó szakemberek, mert sok ember idegenkedik attól, hogy tőlük kérjen segítséget. Ugyanakkor egy-egy hajvágás, pedikűr – manikűr vagy kozmetikai kezelés során a legtöbben azonnal megnyílnak és felszínre kerülnek félelmeik és fájdalmaik. Sokan közületek komoly segítői munkát végeztek kezelések közben. Ebben szeretnélek támogatni benneteket. Végül, de nem utolsósorban, az a vendég, akit szépségápolás közben lelkileg is a számára megfelelő módon tudsz támogatni, még hűségesebb törzsvendéged lesz a jövőben.

Várlak szeretettel 🙂

 

Az oldalon szereplő képek Sárközi Zsuzsanna fotóművész munkái.

Köszönöm a lehetőséget, hogy részt vehettem az előadáson. Nem csak szolgáltatóként, hanem magánemberként is hasznos és érdekes volt. Sokat tanultam és sok minden világossá vált. Ha lesz folytatás nekem ott a helyem, mert Évivel olyan volt beszélgetni, hogy az ember újra szeretne találkozni vele.
Katalin Csíkné Szepesi
Remélem lesz folytatás, hasznos és lebilincselő volt a workshop a fájdalmas téma ellenére.
Tamássy Márti

Jelentkezés, üzenet, kérdés

Adatkezelési hozzájárulás:*

Telefonszámom: +36704553949

E-mail címem: kapcsolat@bekeeva.hu

A műhelyekkel kapcsolatos általános tudnivalók

Az aktuális műhelymunka helyszíne, időpontja és részvételi díja a leírásban található. A csoportmunka során szakmai képzést nem végzek, oklevelet, jogosítványt nem adok.

A részvétel feltétele a honlapon található űrlapon vagy a kapcsolat@bekeeva.hu email címen történő jelentkezés és a részvételi díj átutalása a Beke Éva 11644006-45456401-44000005 számlaszámra. A részvételi díjról cégek számára számlát adok, az ehhez szükséges adatokat a jelentkezésnél várom.

A műhelymunka díjának 20%-át az Ars Moriendi kezdeményezésnek ajánlom fel https://www.arsmoriendi.hu/

A mentálhigiéné nem állít fel diagnózist és nem gyógyít. Tevékenységem nem helyettesíti a pszichológus és/vagy pszichiáter által végzett terápiát, de hatékonyan kiegészítheti, illetve megelőzheti azokat.

Facebook oldalam

Copyright © Beke Éva
2021-

Figyelem! Ha böngészőjében engedélyezte, akkor oldalaim sütiket használnak a felhasználói élmény növelésére és személyi azonosítás nélküli látogatottsági statisztika készítésére.