„Megtanulni élni nem más, mint megtanulni elengedni” Buddha

Életvezetési válság

Válaszutak

Az ember életét gyakran hasonlítják egy patakhoz, mely időnként lassan csordogál, máskor viszont megáradva rohan át akadályokon keresztül, vagy épp hordalékot feltornyozva tóvá terebélyesedve poshadásnak indul. Tény, hogy mindenki időről időre válaszutak elé érkezik. Vannak olyan helyzetek, melyekben a döntés felelőssége szegez bennünket a földhöz. Van, amikor mások elhatározásai rázzák meg és fordítják ki alapjaiból világunkat. Az is gyakran előfordul, hogy meghozott döntéseink következményei felett állunk kétségbeesetten. Vannak olyan élethelyzetek is, melyekben látszólag nincs választási lehetőségünk és a belső elfogadáson kell dolgoznunk. Döntenünk kell épp, vagy hagyni, hogy mások döntsenek? Kinek az érdekeit nézzük, a sajátunkat, szeretteinkét vagy a ránk bízottakét?

Döntési helyzetek

Ezekben a helyzetekben beszűkülő, csak a problémára koncentráló tudatot, tanácstalanságot és erős félelmeket élhetünk meg. Ez az állapot igen gyakran megoldási lehetőségek és ötletek tárházát is blokkolja bennünk. Ilyenkor érdemes figyelmes hallgatósághoz fordulni, mert a felvázolt élethelyzetek megoldására magunktól is rájöhetünk kimondásuk által. Sokszor már a megosztásuktól más színezetet kaphatnak súlyosnak vélt helyzetek, illetve olyan ötleteket is kaphatunk egy kívülállótól, amire mi magunktól épp nem gondoltunk. Amennyiben adott élethelyzetében szüksége van megbízható és kiegyensúlyozott hallgatóságra, forduljon hozzám, szeretettel várom.

 

Amiben támogatást tudok nyújtani

– mentális és lelki támogatás
– érzelmi kísérés, meghallgatás

Várom üzenetét, kérdéseit

Adatkezelési hozzájárulás:*

Telefonszámom: +36704553949

E-mail címem: kapcsolat@bekeeva.hu

A munkámmal kapcsolatos általános tudnivalók

A konzultáció díja:
60 perc: 10.000 Ft
90 perc: 15.000 Ft

A segítő beszélgetéseket általában a kliens otthonában végzem Budapesten, Fejér és Pest megye bizonyos településein, előzetes egyeztetés után. Az utazás költségét és idejét nem számítom fel.  Online kapcsolódás, illetve más helyszínen történő személyes találkozás is lehetséges. A konzultáció díjának 20%-át az Ars Moriendi kezdeményezésnek ajánlom fel https://www.arsmoriendi.hu/

A mentálhigiéné nem állít fel diagnózist és nem gyógyít. Tevékenységem nem helyettesíti a pszichológus és/vagy pszichiáter által végzett terápiát, de hatékonyan kiegészítheti, illetve megelőzheti azokat.

Facebook oldalam

Copyright © Beke Éva
2021-

Figyelem! Ha böngészőjében engedélyezte, akkor oldalaim sütiket használnak a felhasználói élmény növelésére és személyi azonosítás nélküli látogatottsági statisztika készítésére.